maanantai 8. marraskuuta 2010

TalviHAASTE


Huomenna tulee lumimyräkkä tänne etelään, mutta tänään nautin auringosta ja siitä ettei tarvitse kahlata polviaan myöten hangessa lastenvaunujen kanssa. Osallistuin mukavaan haasteeseen Tiinan blogissa ja nyt vuorostani laitan tätä eteenpäin.
Säännöt on seuraavat:
"Lupaan lähettää jotain itse tehtyä viidelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän postaukseen. Heidän tulee vuorostaan julkaista tämä omassa blogissaan ja lähettää jotain itse tehtyä viidelle kommentoineelle. Sääntönä on, että tavaran tms. tulee olla itse tehty ja toimitettu vastaanottajalle vuoden 2010 aikana (tai aivan alkuvuodesta 2011)."

Mukavaa talvista viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi, mahtavaa! Näin tänään työkaverillani maailman mahtavimmat korvikset, jotka osoittautuivat Mittakoruiksi! Ihan huippuja juttuja olet askaroinut. Antoisaa äitiyttä ja menestystä korujenkin parissa!

    VastaaPoista
  2. KIITOS Katariina kommentista. Ihanaa että koruistani tykätään se lämmittää mieltä kovasti. Laitatko minulle osotteen tulemaan niin postin setä tuo sinulle pienen paketin:) elina.kerman(miumau)kaunis.net

    VastaaPoista